Bedrijven

L'Aventure biedt u een privatisering "à la carte" volgens uw behoeften en wensen voor een magisch en origineel moment in het hart van Brussel; een productpresentatie, een persconferentie, een teambuilding, een bedrijfsvergadering,...

à la carte vertoningen

U wilt alleen naar de cinema, met een vriend, met veel vrienden, met u geliefde... vraag het ons maar!

DCP creëren

U wilt uw film in een bioscoop vertonen, maar de bioscoop vereist een bepaald formaat, een DCP? Geen paniek, het is gewoon een "Digital Cinema Package", het digitale equivalent van een filmrol.

U kunt ons hier contacteren : boris@cinema-aventure.be

Reclameruimte

In België Brightfish is het bedrijf dat alle bioscoopschermen verkoopt. Dit zou uiteraard een groot financieel voordeel zijn voor een kleine onafhankelijke bioscoop, maar het is voor Aventure sinds onze heropening een keuze om geen (of niet veel) reclame te tonen vóór de vertoningen: Groot dilemma dus om onze waarden en onze identiteit te behouden zonder deze mogelijke inkomsten te missen in een bioscoop, waar reclamecampagnes vaak het duurst en het meest winstgevend zijn.

De oplossing om ons niet te verraden is contact te zoeken met jonge ondernemers, en plaatselijk, op verantwoorde wijze, reclame te maken, om dingen naar voren te brengen waarin wij geloven, mensen die zijn zoals wij.

Wilt u zich ook voorstellen aan het publiek van Aventure?

Het is hier: jerome@cinema-aventure.be

Tickets aanbieden

Als u bioscooptickets aan uw partner, een vriend of uw werknemers wilt aanbieden... Het is hier : info@cinema-aventure.be