Ecran Large sur Tableau Noir

Scholen/jong publiek


Ecran Large sur  Tableau Noir


Aventure werkt samen met ECRAN LARGE SUR TABLEAU NOIR


Het idee: "Écran large sur tableau noir" is een evenement georganiseerd door het cultureel centrum Les Grignoux (Luik) dat twee belangrijke onderdelen heeft: een filmprogramma gericht op een schoolpubliek en een collectie van educatieve pakketten bij de films in het programma.


Praktisch: ga naar https://www.ecranlarge.be/fr/, kies je vertoning en schrijf je direct in voor de vertoning. De educatieve pakketten worden direct naar je school gestuurd.


Je wilt graag een film zien, maar er is geen vertoning bij ons of de datum komt je niet uit. Geen probleem, stuur ons een e-mail naar het volgende adres: tanguy@cinema-aventure.be. Wij regelen dan een vertoning op de datum van jouw keuze, zodat je kunt profiteren van de voorwaarden en educatieve pakketten van Ecran Large.

 

 

Séances à la carte


Als je een film wilt zien die op dit moment draait of een andere speelfilm, neem dan rechtstreeks contact met ons op (tanguy@cinema-aventure.be).
Het is natuurlijk altijd mogelijk om een schoolgroep toe te voegen aan een vertoning (ook mogelijk voor groepen van minder dan 25 leerlingen).


Buitenschoolse groepen


Buurtcentra, huiswerkscholen of andere verenigingen die zich richten op een jong publiek zijn allemaal welkom bij Aventure (artikel 27 wordt geaccepteerd). Vergeet niet te reserveren op 02/219 92 02.
Matineevertoningen zijn ook mogelijk, afhankelijk van de beschikbaarheid van de bioscoop.


Belangrijke informatie


Wij accepteren reserveringen voor minimaal 25 studenten (30 voor een à la carte vertoning).
We vragen om betaling op de dag van de vertoning (met kaart of cash).
Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via tanguy@cinema-aventure.be.

We hopen je snel te zien!

Séances à la carte

Vous avez envie de voir un film à l’affiche ou un autre long métrage, n’hésitez pas à nous contacter directement (tanguy@cinema-aventure.be).

Il est évidemment toujours possible de rajouter un groupe scolaire pour une séance à l’affiche (également possible pour un groupe inférieur à 25 élèves).

Groupes extra- scolaires

Maisons de quartier, écoles de devoir ou autres associations accueillant du jeune public, vous êtes les bienvenues à l’Aventure (Articles 27 acceptés). N’oubliez pas de réserver au 02/219 92 02.

Des séances en matinée sont également possibles en fonction des disponibilités du cinéma.

Infos Importantes

Nous acceptons les réservations à partir d’un minimum de 25 étudiants (30 pour une séance à la carte)

Nous demandons un paiement sur place le jour de la séance (carte bancaire ou cash)

Pour toute demande, n’hésitez pas à nous contacter via l’adresse tanguy@cinema-aventure.be

 

A bientôt !