Wie Zijn we?

De drie zalen van Aventure werden in 2010 heropend in het centrum van Brussel en bieden sindsdien een alternatief filmaanbod, dat de maatschappelijke realiteit weerspiegelt, en een programmering die grotendeels buiten de platgetreden paden ligt. De Aventure staat in België bekend als dé bioscoop voor documentaires en als een gastvrije plek, waar je altijd kunt rekenen op vriendelijk, glimlachend en gepassioneerd personeel om te delen, te discussiëren en verwend te worden.

Ons doel is om ons zeer gevarieerd publiek Belgische, Europese en internationale films aan te bieden van hoge kwaliteit, verfijnd en origineel - zonder de meer “mainstream” films te verwaarlozen die ook verwacht worden. 

Onze filosofie bestaat erin de bioscoop te beschouwen als een interactieve en boeiende ruimte, een instrument voor zowel de bioscoopbezoekers als de verenigingen en de socio-culturele actoren die er rond hangen. Daarom vindt u elke dag van het jaar een evenement op ons programma : filmclub, festival, filmdebat, filmconcert, retrospectieve, kortfilmprogramma, masterclass, première,...

U wilt een film zien op het grote scherm? Bel ons !

Waar en wanneer?

Aventure cinema bevindt zich in het hart van Brussel, in de Centrumgalerij, toegang via 57 Kleerkopersstraat

Openingstijden :

Met het openbaar vervoer :

Met Villo :

Met de auto :

Interparking / Schildknaap, Munt, De Brouckère Alhambra

Contact

Cinema Aventure

Kleerkoperstraat 15

Centrumgalerij 57 bloc II

1000  Brussel

Tel : +32 (0)2 219 92 02

Handelsbetrekkingen & kassa - info@cinema-aventure.be

Evenementen, zaalverhuur,directie en programmering – jerome@cinema-aventure.be

Schoolvertoningen : tanguy@cinema-aventure.be

Techniek: boris@cinema-aventure.be

Tarieven en abonnementen:

Onze zalen

De drie zalen van Aventure, met 107, 75 en 50 zitplaatsen, zijn alle voorzien van de nieuwste technologie, zowel op het gebied van beeld als geluid.